Het stembureau: verhaal krijgt nieuwe lading door oproep Thierry Baudet

Afgelopen donderdag riep Thierry Baudet zijn aanhangers in Katwijk op om op de stembureaus te controleren of de verkiezingen eerlijk verlopen. Niet alleen van het stemmen, ook het stemmentellen achteraf. Onmiddellijk moest ik denken aan het (lange) verhaal dat ik schreef over een sjoemelende voorzitter van een stembureau. Dat deed ik na de overwinning van FvD bij de statenverkiezingen van 2019. En ja, ik was toen voorzitter van een stembureau. In Katwijk! Gelukkig hebben fictie en werkelijkheid niets met elkaar te maken, dat weet iedereen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: