2e Prijs schrijfwedstrijd met ‘De ansichtkaart’

Zoek een beschreven ansichtkaart van vóór ongeveer 1960. Baseer je verhaal op de voor- én achterzijde ervan. Begin je verhaal met: Wat als  Dit was de opdracht voor de schrijfwedstrijd van Filosofie|de Praktijk. Omdat ik geen oude ansichtkaarten heb, zocht ik op internet. De kaart met de amazone sprak me aan vanwege de tekst op de achterkant. Ik heb zelf als kind een oogoperatie gehad en herkende de sfeer. De kaart was gedateerd in 1947, daarom kreeg de net afgelopen oorlog in mijn fantasie een rol. Met De ansichtkaart won ik de tweede prijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: