Corona – aantekeningen voor later

Het duurde even voordat ik het doorhad. Net als iedereen deed ik er luchtig over. Maar het is groot, ingrijpend en voorlopig nog niet voorbij. En als het voorbij is, dan zal het iets zijn waar ik nog vaak aan zal terugdenken. Ik zal willen weten wat ik deed, wat ik dacht en wat ik voelde. Daarom ben ik begonnen met deze persoonlijke ‘aantekeningen voor later’. Ik weet niet hoe lang ik hiermee doorga en of ik regelmatig zal schrijven, maar wie geïnteresseerd is mag meelezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: